Despre Noi

Expert în comercializarea de panouri termoizolante

Datorită tehnologiilor folosite la fabricare se obține o calitate deosebită a panourilor termoizolante. Încercăm să dezvoltăm permanent gama de servicii și produse pentru a veni în întâmpinarea necesităților dumneavoastră.

Societatea noastră a fost înființată în anul 2004 și este specializată în diverse domenii de activitate, dar în principal este specializată în comercializarea panourilor termoizolante și a montării acestora.

Construcții industriale

Compania noastră este un jucător important în comercializarea panourilor termoizolante tip sandwich cu inserție de spumă poliuretanică sau vată minerală. Oferim clienților noștri consiliere în alegerea grosimii și tipului de panou care satisface cerință acestora, în funcție de genul de construcție la care urmează a fi folosite panourile. De asemenea oferim clienților servicii pentru debitare a panourilor la lungimile dorite, precum și transportul acestora la șantier.

Punctele noastre Forte

EUROGLOBAL EXPRES este expertul, în confecții metalice, pe care va puteți baza oricând aveți nevoie de soluții metalice complete. Încercăm să dezvoltăm permanent gama de servicii și produse pentru a veni în întâmpinarea necesităților dumneavoastră.

Comercializare Panouri Termoizolante0%
Construcții Industriale0%
Transport și logistică0%